10 idei de marketing local de încercat

Marketingul local este o necesitate, dar dacă sunteți ca majoritatea proprietarilor de afaceri locale, probabil că v-ați surprins gândindu-vă la așa ceva: Oferim tuturor brandurilor din lume ocazia să se dezvolte și să primească rezultate, cere test gratuit acum!

Simt că fac tot ce pot – de ce marketingul meu local nu oferă rezultatele dorite? Este o întrebare bună. La urma urmei, marketingul local are o mulțime de piese în mișcare. Trebuie să vă gândiți la SEO, marketing de conținut, social media și anunțuri PPC – este mult pentru oricine să se ocupe.

Adevărata cheie pentru un marketing local eficient este să știi ce idei merită urmărite și care nu. Iată 10 idei de marketing locale ucigașe care pot avea un impact serios asupra profiturilor dvs.

1: Stăpânește Arta Marketingului Locațional pe Facebook

Ar trebui să vă comercializați întotdeauna afacerea către publicul local de pe Facebook. Din ce în ce mai mult, consumatorii apelează la Facebook pentru informații despre companii. Există două tipuri de reclame care vă pot ajuta:

Cunoasterea marcii

Clicuri pe site

Începând cu cunoașterea mărcii, vă puteți ajuta să spargeți barierele și să vă orientați publicul local să vă viziteze. Urmărirea cu o promovare a clicurilor pe site-ul web va valorifica campania dvs. de conștientizare a mărcii și vă va ajuta să atrageți clienți noi.

2: revizuiți-vă categoriile din Yelp

Știți că recenziile sunt importante – și Yelp are un imens avantaj SEO. Una dintre cele mai bune modalități de a vă spori vizibilitatea online este să vă asigurați că utilizați categoriile potrivite pe Yelp.
O mulțime de companii locale își aleg categoriile fără să se gândească prea mult. Întoarceți-vă și priviți-le – și țineți cont de cele mai importante cuvinte cheie. Alegeți categorii care vă evidențiază capacitățile și cuvintele cheie și veți obține mai mult trafic organic de la Google.

3: Creați pagini de destinație unice pentru fiecare campanie

S-ar putea să pară multă muncă pentru a crea o pagină de destinație unică pentru fiecare campanie de marketing pe care o desfășurați, dar o puteți face rapid folosind un instrument precum Unbounce. Avantajul este că veți fi siguri că fiecare clic pe care îl primiți într-un anunț îi va conduce pe oameni către o pagină care vinde exact ceea ce faceți publicitate.

Conversia este o artă și o știință. Cu cât este mai ușor pentru oameni să traseze o linie între anunțul dvs. și îndemnul la acțiune , cu atât sunt mai mari șansele ca aceștia să convertească. Faceți-o simplă și veți vedea o creștere a vânzărilor ca urmare.

4: utilizați anunțuri de remarketing pentru a obține recenzii

O mare majoritate a consumatorilor se bazează pe recenzii pentru a lua decizii de cumpărare. Trucul constă în a-i determina pe clienții dvs. existenți să vă examineze afacerea.
O modalitate de a face acest lucru este să configurați un anunț simplu de remarketing pentru persoanele care cumpără de la dvs. sau completează un formular de pe site-ul dvs. web. Încercați un titlu care spune: „Mulțumit de achiziție?

 Lasă-ne o recenzie pe Google GMB, Yelp sau Facebook! ” Nu toți clienții vor răspunde – dar unii o vor face și fiecare recenzie pozitivă pe care o primiți vă va ajuta să vă sporiți vizibilitatea și credibilitatea.

5: Creați ghiduri pentru activități locale legate de marca dvs.

Marketingul local se referă la acceptarea locului în care vă aflați – și a vă ajuta clienții să facă același lucru. Din acest motiv, este logic să creați un ghid local pentru o activitate care ar putea atrage publicul dvs. țintă.

De exemplu, dacă vindeți echipament de gătit, puteți crea un ghid pentru fermele locale. Sau, ați putea crea un ghid pentru traseele de drumeții dacă vindeți echipament de exterior. Cheia este să vă cunoașteți cunoștințele locale cu marca dvs. pentru a oferi adepților dvs. ceva ce pot folosi.

6: automatizați răspunsurile folosind AI

Mențiunile sociale pot avea un impact mare asupra modului în care este percepută marca dvs. O modalitate de a maximiza acest impact este de a automatiza răspunsurile cu ajutorul chatbotilor (vezi mai multe pe www.weryon.com).

Un instrument care permite proprietarilor de afaceri să configureze declanșatoare care trimit răspunsuri instantanee. Acestia pot îndeplini o serie de sarcini pe care vizitatorul dvs. le-ar putea solicita, fie ca le îndreapta spre produsul de interes potrivit, fie ca ajuta sa le directioneze catre echipa dvs. de vânzari, fie sa efectueze o rezervare sau o rezervare. Nu exista sfârsit în ceea ce puteti obtine un chatbot creat special pentru afacerea pentru dvs. (toata lumea are cerinte diferite).

7: Utilizați o copie a anunțului pentru persoana a treia

Uneori, publicitatea online poate părea un zid de zgomot neobosit. Toată lumea – inclusiv concurenții tăi – strigă despre cât de minunați sunt. Dacă doriți să ajungeți la publicul dvs., trebuie să ieșiți în evidență.

O modalitate de a face acest lucru este să folosiți o voce a treia persoană în anunțurile dvs. De exemplu, puteți trage o linie dintr-o mărturie și o puteți folosi ca titlu. „Angajarea companiei ABC este cea mai bună alegere pe care am făcut-o vreodată” este un titlu care va atrage atenția și va folosi puterea dovezilor sociale pentru a vă aduce clienți potențiali.

8: utilizați direcționarea în funcție de locație pe rază pe AdWords

Direcționarea anunțurilor dvs. pe Google Ads este într-adevăr o formă de artă. Utilizând direcționarea în funcție de locație pe rază, puteți maximiza șansele ca anunțul dvs. să fie văzut de persoanele care sunt cel mai susceptibile să cumpere de la dvs.

În AdWords, configurați o serie de obiective de rază, astfel încât magazinul dvs. să arate ca centrul unui bullseye. Apoi, evaluați-vă datele și ajustați sumele licitate locale în consecință. Acest lucru poate face o mare diferență în performanța anunțurilor dvs.

9: Menționați distanța față de magazinul dvs. în anunțurile mobile

Sunt mari șanse ca mai mulți oameni să vă vadă anunțurile pe dispozitive mobile decât pe computere. Întrucât acesta este cazul, este logic să vă redați conexiunea locală, incluzând distanța față de magazin în anunțurile dvs. mobile de pe Google.
Este ușor de făcut. Pur și simplu utilizați Google Search Console pentru a găsi noi grupuri de anunțuri în zona dvs. Apoi, adăugați codul poștal la titlu și vedeți cât de ușor este să furați clicuri de la concurenții dvs.

10: Adăugați imagini din magazin în anunțurile dvs.

În calitate de consumator, probabil ați condus de multe ori întreprinderile locale fără a intra înăuntru. O modalitate ușoară de a atrage oamenii să vină să vă vadă este să adăugați o fotografie cu partea din față a magazinului dvs. la reclame.

Văzând o fotografie ce va declanșa „Hei, am văzut acel loc!” răspunsul publicului. Este un truc simplu, ieftin, care îi poate atrage pe oameni să se oprească și să te viziteze în loc să treacă prin mașină.

Nu vă pierdeți timpul cu idei care nu funcționează … Nu mai ghiciți ce idei de marketing merită încercate. Aceste 10 trucuri simple de marketing local pot face o mare diferență atunci când vine vorba de atragerea clienților și de creșterea afacerii dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.