5 sfaturi despre cum să profitati la maxim de blogul dvs. pentru a vă creste afacerea

Blogul este încă unul dintre cele mai bune moduri de a direcționa trafic pe site-ul dvs. și de a atrage noi clienți. Dar profitați la maximum de blogul dvs. de afaceri locale? Poate nu.

Marea întrebare este ce ar trebui să faci? Răspunsul începe cu cifre și se termină cu sfaturi specifice. Deci, să analizăm câteva statistici și apoi vom analiza 5 sfaturi pe care le puteți folosi pentru ca blogul dvs. să funcționeze pentru dvs.

Blogging după cifre

Un studiu masiv al blogurilor, care a analizat 912 milioane de postări pe blog, a dezvăluit câteva informații utile care vă pot ajuta să îmbunătățiți performanța blogului dvs. de afaceri. Iată câteva dintre constatările sale cheie.

Backlink-uri

Backlink-urile sunt încă unul dintre cei mai importanți factori de clasare pentru Google. Studiul de blog a constatat că conținutul în formă lungă obține cu 77,2% mai multe legături decât conținutul în formă scurtă. Aceasta este o diferență uriașă, dar are și limitele sale. De asemenea, studiul a constatat că a existat o scădere bruscă a legăturilor odată ce o postare a strecurat peste 2.000 de cuvinte. Cu toate acestea, 94% din toate postările analizate nu au deloc backlink.

De asemenea, merită menționat faptul că unele formate de postări și titluri obțin mai multe backlink decât altele. Cele mai populare trei tipuri de postări pentru backlink-uri au fost:

„Ce” postează
Postări „De ce”
Infografice

Aceste trei formate au obținut cu 25,8% mai multe backlink-uri decât „cum” și postările video.

Partajare socială

S-ar putea să credeți că blogging-ul vă poate ajuta pe rețelele de socializare, dar cifrele nu confirmă acest lucru. De exemplu, nu există nicio corelație între partajarea socială și backlink-urile.
De asemenea, este interesant de menționat faptul că foarte puține postări pe blog au performanțe bune pe social media. Studiul a constatat că 1,3% din posturile „de putere” generează 75% din toate acțiunile sociale.

Au existat câteva descoperiri specifice cu privire la lungimea titlurilor (titlurile mai lungi obțin mai multe distribuiri) și întrebări (postările de blog cu întrebări în titlu primesc mai multe distribuiri decât cele fără întrebări.)

Este mai probabil ca postările din listă să fie distribuite decât alte postări – și cu o sumă semnificativă. Ei primesc cu 218% mai multe acțiuni decât postările „cum se face” și cu 203% mai multe acțiuni decât infografiile.
Așa-numitul „punct dulce” pentru a împărtăși conținutul blogului pe rețelele de socializare este cuprins între 1.000 și 2.000 de cuvinte.

O ultimă statistică care vă inspiră: un studiu a constatat că blogging-ul vă poate îmbunătăți șansele de a obține un rang înalt pe Google cu până la 434%. Cum este asta pentru un număr impresionant?

Datele din acest studiu sunt utile, deoarece vă pot oferi un cadru pentru a vă îmbunătăți blogul de afaceri. Desigur, există mai multe motive de îngrijorare decât backlink-urile și rețelele de socializare, dar alte fragmente de date din studiu indică într-o direcție care poate fi utilă.
Având în vedere acest lucru, iată 5 sfaturi pentru a vă îmbunătăți blogul.

1: Creați (și respectați-vă) un program de postat pe blog

Primul sfat este să postezi regulat și să respecti un program. Există unele dovezi care sugerează că blogul cu postari de patru ori pe săptămână este optim. De fapt, companiile care posteaza de cel puțin 16 ori pe lună obțin de 3,5 ori mai mult trafic decât companiile care blogează între 0 și 4 ori pe lună.
16 postări de blog ar putea părea foarte multe. Dar ceea ce ați putea găsi este că crearea unui program de blog vă va ajuta să fiți mai disciplinat în ceea ce privește ideile de bloguri și obținerea acestor posturi scrise. Și amintiți-vă, puteți angaja întotdeauna un scriitor pentru a crea postări de blog pentru dvs. dacă nu aveți timp sau înclinație să scrieți atât de mult.

2: Oferiți postărilor dvs. titluri convingătoare

Se pare că titlurile fac o mare diferență atunci când vine vorba de generarea de trafic, acțiuni sociale și backlink-uri. Iată câteva indicații:
Postările din listă tind să funcționeze mai bine decât alte tipuri de conținut de pe social media. Aceasta face parte din motivul pentru care site-uri precum Buzzfeed au atâtea liste. Oamenilor le plac și puteți folosi aceste cunoștințe pentru a atrage mai mult trafic pentru site-ul dvs.

Oferiți postărilor dvs. titluri lungi. Un studiu a constatat că postările de pe blog cu titluri care aveau între 6 și 13 cuvinte au avut cel mai bun rezultat. Pune o intrebare. Acel mare studiu de blogging a constatat că titlurile de bloguri care puneau întrebări obțineau cu 23,3% mai multe share-uri sociale decât postările fără nicio întrebare.
Fii provocator. A spune ceva surprinzător sau controversat poate determina oamenii să facă clic chiar dacă nu sunt înclinați să citească postările de pe blog. Există un motiv pentru care spun că curiozitatea a ucis pisica!
Un trandafir cu orice alt nume ar putea mirosi la fel de dulce, dar când vine vorba de blog, numele contează! Ai nevoie de idei? Consultați generatorul de subiecte al blogului HubSpot sau generatorul de idei Inbound Now.

3: Verificați numărul de cuvinte

Anterior, am menționat că „punctul dulce” pentru lungimea blogului este cuprins între 1.000 și 2.000 de cuvinte, postările mai lungi primind mai multă implicare, backlink și partajare decât postările mai scurte.
Asta înseamnă că fiecare postare pe care o scrieți trebuie să fie lungă? Desigur că nu! Dar, dacă obișnuiești să scoți la iveală 300-500 de postări pe blog, te poate ajuta să scrii ocazional o postare lungă. S-ar putea transforma într-unul dintre așa-numitele postări de putere care generează trafic pe rețelele sociale și Google.

4: Adăugați imagini convingătoare

Acest lucru ar putea părea o nebunie, dar este surprinzător cât de multe companii nu se deranjează să adauge imagini la postările lor de pe blog. Există cercetări care arată că oamenii păstrează mult mai multe informații atunci când sunt prezentate cu un ajutor vizual decât o fac fără imagini.
SFAT PRO: Pixabay.com și Pexels.com sunt ambele opțiuni excelente, fără costuri

5: Adăugați butoane și widgeturi de partajare socială

Oamenii sunt mult mai predispuși să-și împărtășească postările de pe blog dacă le este mai ușor să o facă. De aceea, este o idee bună să adăugați butoane de partajare socială la postările dvs.
Totuși, fii inteligent. Dacă oferiți un meniu complet de butoane de partajare socială, puteți constata că are efectul opus celui pe care îl doriți. Unde este publicul tău pe rețelele sociale? Dacă sunt în principal pe Twitter, puneți un buton Twitter și utilizați widgetul „Trimiteți acest mesaj” pentru a permite oamenilor să partajeze citate cheie de pe blogul dvs.

Dacă comercializați business-to-business, puneți un buton LinkedIn pe blogul dvs. Vestea bună aici este că nu este greu să-ți îmbunătățești blogul de afaceri. Este vorba mai ales de a fi conștienți de ceea ce spun numerele și de a stabili un program și o strategie de blogging care să funcționeze pentru dvs. Dacă faceți acest lucru, vor urma clicurile, partajările și linkurile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.