Unde Sunt Clienții Din Mediul Digital

Utilizarea dispozitivelor mobile a depășit utilizarea desktopului cândva în 2014 — 51,3% dintre dispozitivele cu conexiune la internet sunt portabile.

 Având în vedere că dispozitivele portabile sunt în general mult mai ieftine (și adesea la fel de capabile pentru sarcinile de zi cu zi ca și omologii lor mai scumpi și mai puțin portabile, computerele – desktop), nu este surprinzător faptul că utilizarea telefonului mobil a depășit utilizarea desktopului. Cu toate acestea, în timp ce utilizarea telefoniei mobile crește vertiginos, utilizarea desktop-ului scade vertiginos.

Potrivit Statista, utilizarea desktop-ului a scăzut cu 39% între 2011 și 2017. Aceasta este o picătură uriașă.
Tendința aparentă de la desktop la utilizarea dispozitivelor mobile poate fi atribuită faptului că dispozitivele gadget mobile sunt mult mai versatile decât dispozitivele echivalente de pe desktop. Desktopurile erau aparatele cumpărate de consumatori pentru a-și desfășura cea mai mare parte a activității informatice. Acum, este mult mai ușor să faci majoritatea sarcinilor pe un computer prin intermediul unui dispozitiv mobil.

Pe măsură ce dispozitivele mobile devin mai puternice, iar soluțiile de calcul și de conectivitate devin mai răspândite, se preconizează că utilizarea dispozitivelor mobile va depăși utilizarea computerelor de birou.

„Utilizarea din ce în ce mai frecventă a tabletelor și telefoanelor inteligente conduce la creșterea la nivel mondial a utilizării internetului pentru dispozitive mobile și desktop”, a declarat Robert Atkinson, președintele Fundației pentru Tehnologia Informației și Inovare. „Combinația dintre accesul în bandă largă și rapid. Acum, este mult mai ușor să faci majoritatea sarcinilor pe un computer prin intermediul unui dispozitiv mobil.

Ce Legătura este între SEO și Aceste Statistici?

Serviciile SEO eficiente sunt esențiale pentru succesul online. SEO (Search Engine Optimization) este procesul de îmbunătățire a vizibilității unui website în rezultatele neplătite ale unui motor de căutare (Google, Bing, Yahoo) – adesea denumite rezultate „naturale” sau „organice”

SEO nu este un eveniment unic, ci un proces care necesită monitorizare și ajustări regulate. Noi aici la Weryon monitorizăm îndeaproape clasamentul website-urilor companiei dvs. și datele de clasificare ale concurenților, ajustăm în funcție de necesități și ne asigurăm că website-ul dvs. rămâne vizibil și relevant pentru motoarele de căutare.

Companiile de dezvoltare web oferă, de obicei, servicii SEO ca pachet. Cu toate acestea, un expert în optimizarea motoarelor de căutare va optimiza conținutul, structura și codul site-ului dvs.

Google, Bing, Yahoo și alte motoare de căutare utilizează un set complex de algoritmi de ierarhizare care analizează conținutul, linkurile, cuvintele cheie, accesibilitatea pentru mobil și multe altele pentru a determina relevanța unui site pentru o anumită interogare de căutare.

Verifica daca ai fost afectat de vreo schimbare de algoritm

Clic aici: Algoritmii motorului de căutare se schimbă des, Google, Bing, Yahoo și alte motoare de căutare utilizează un set complex de algoritmi de ierarhizare care analizează conținutul, linkurile, cuvintele cheie, accesibilitatea pentru mobil și multe altele pentru a determina relevanța unui site pentru o anumită interogare de căutare.